Quiz SAVAB

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 13:02

Op ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿณ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ staat alweer onze allereerste activiteit van het semester op de planning! In samenwerking met SAVAB organiseren we een quiz. Hierbij zal zowel jullie beestige als algemene kennis op de proef worden gesteld. Neem het op tegen medestudenten- en (toekomstige) collega’s en laat je hersenen eens flink kraken over de vele interessante en leuke vragen. Het belooft een leerzame, maar vooral gezellige avond te worden.

De quiz zal plaatsvinden in De Peerdestal, waar de deuren zullen openen om 19:00 uur. Om stipt 20:00 uur zullen we dan starten. Deelnemen kan in teams van ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป waarvan ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒฬ๐—ฒฬ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป lid is van SAVAB. Zowel dierenartsen, dierenartsassistenten als studenten zijn van harte welkom. Studenten hoeven zich geen zorgen te maken, jullie kunnen namelijk de avond zelf nog gratis lid worden.

Durven jullie de strijd aan te gaan? Geef je dan op via de onderstaande link. Dit kan ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ. Inschrijven doe je bovendien per team, dit betekent dat slechts één persoon uit de ploeg jullie aan hoeft te melden. Het inschrijvingsgeld bedraagt ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ en zal online bij het inschrijven betaald moeten worden.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken, wacht dus zeker niet te lang en schrijf je snel in!

https://www.savab.be/.../activite.../savab-flanders-quiz.htm

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ? De Peerdestal ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ? Donderdag 7 oktober, 19 u๐—ž๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€? Beestig goed

Hopelijk tot dan!

VSGk-bestuur

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.