Mondmasker - inzamelactie!

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 13:43

Beste studenten,

Zoals jullie weten, zal aankomend academiejaar er anders uitzien dan normaal. Het dragen van mondmaskers gaat hier een grote rol in spelen. Het is ten allen tijde verplicht om een mondmasker bij je te hebben op de faculteit en vaak ook om deze te dragen.
Daarom hebben wij een leuke actie bedacht voor jullie! In samenwerking met Cattitude kunnen wij jullie mondmaskers met een diergeneeskundig tintje aanbieden. Ze hebben een geweldig team van vrijwilligers dat zich inzet om (uitwasbare) mondmaskers te maken - uiteraard volgens de richtlijnen. Er zal keus zijn uit een wit of een zwart masker (zie foto's).
Cattitude vzw
zet zich in voor (zwerf)katten, om zo veel mogelijk katten een betere toekomst te bieden! De katten worden opgenomen in opvanggezinnen, gesocialiseerd en vertrekken vervolgens gechipt, geregistreerd en gecastreerd/ gesteriliseerd vóór de adoptie. Daarnaast worden zij ontwormd en ontvlooid.
Deze dingen kosten natuurlijk veel geld en Cattitude kan door deze crisis zeker wat financiële steun gebruiken om hun fantastische werk te kunnen voortzetten. Door een mondmasker te kopen loop je straks dus niet alleen met een leuk masker, maar steun je ook al het werk wat zij doen. Alle winst gaat namelijk voor 100% naar Cattitude.
Stay tuned: zeer binnenkort zal er een link verschijnen waarmee je deze mondmaskers zult kunnen bestellen! Wij zouden het super vinden als jullie deze actie vast zouden willen delen met vrienden, zodat we straks zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor de katjes!

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.