Bestuur 2018-2019


Sascha Oostenbrink - Voorzitter

Ik ben Sascha Oostenbrink en ik zal na vorig jaar vice-voorzitter te zijn geweest, dit jaar de taak van voorzitter op mij nemen. Ik zit in de 3e master, en zal dus dit academiejaar afstuderen. Wij hebben dit jaar heel erg veel leuke en nieuwe dingen op de agenda staan, dus hou zeker onze social media in de gaten! Ik hoop jullie allemaal in grote getallen te zien op onze activiteiten van dit jaar, het belooft een mooi jaar te worden. Wij hebben er alvast veel zin in met het nieuwe bestuur! 

Lotte Meijer - Vice-voorzitter

Ik ben Lotte Meijer en zit momenteel in 2e master. Afgelopen jaar was ik PR-intern, en dit jaar ga ik als vicevoorzitter verder. Als vicevoorzitter ondersteun ik onze voorzitster Sascha waar nodig, en ben ik sinds dit jaar ook verantwoordelijk voor onze praktijkavonden en uitstapjes. Ons doel vorig jaar was het organiseren van meer praktische evenementen. Ik denk dat dit zeker is gelukt: de endoscopie avond, uitstap naar dierenkliniek en hydrotherapie centrum waren een groot succes. Dit jaar wil ik dit gamma nog verder uit gaan breiden. De voorbereidingen ervoor zijn al in volle gang, en ik heb er zin in! Ook dit jaar hebben we weer een heel tof bestuur, waarmee we zeker een super jaar gaan hebben. Hopelijk tot onze eerstvolgende activiteit!

Claudia Kenter - PR-Intern

Hoi, ik ben Claudia Kenter. Dit jaar ben ik, samen met Paula Pérez, PR-intern van VSGk. Momenteel ben ik studente 3e bachelor. Ik vind het erg leuk om door middel van deze vereniging meer te doen rond de geneeskunde van kleine huisdieren en studenten extra diepgang en activiteiten te bieden naast de studie. Samen met de rest van het bestuur zullen wij keileuke workshops, uitstapjes en lezingen organiseren. Ik hoop met de rol van PR-intern alle studenten enthousiast te maken voor onze activiteiten! Ik zal jullie samen met Paula op de hoogte houden van onze agenda. Dit jaar hebben wij veel interessante onderwerpen op het programma staan, dus houd zeker onze social media en website in de gaten!


Paula Pérez - PR-Intern

Ik ben Paula Pérez en dit jaar ben ik één van de PR-interns van VSGk, samen met Claudia Kenter. Als PR-intern zal ik jullie allemaal op de hoogte houden van onze lezingen en activiteiten via Facebook en onze website, dus jullie zullen mij nog vaak voorbij zien komen. Nu ben ik 3e Bachelor student, maar ik weet al zeker dat ik de optie gezelschapsdieren ga kiezen als het zo ver is. Ik weet zeker dat er een super jaar van gaan maken samen met dit top bestuur! Ik ben al super enthousiast over alles wat er op de planning staat voor dit jaar en ik hoop jullie allemaal terug te zien op onze activiteiten!

Camiel Musters - PR-Extern

Ik ben Camiel musters en dit jaar zal ik de functie van PR-extern binnen VSGk op me nemen. Hierbij is het mijn taak om sprekers ervan te overtuigen om een lezing op onze faculteit te komen geven en ook zal ik alle sponsoren tevreden proberen te houden. De bachelor heb ik afgerond in Antwerpen om vervolgens naar het prachtige Gent te verhuizen voor de masterjaren. Wanneer ik geen kliniek hoef te lopen of te leren voor examens houd ik mij bezig met verschillende sporten, het leren van een vreemde taal of kan jij mij tegenkomen op een van de vele feestjes. Ook komend jaar zal VSGk een hoop interessante lezingen organiseren en ik hoop jullie daar in grote getallen te mogen ontvangen. Tot snel! 

Fien Verdoodt - Penningmeester

Ik ben Fien Verdoodt en dit academiejaar neem ik de functie van Penningmeester met veel enthousiasme op mij. Ik zit in mijn 2e master en heb vol overtuiging voor de optie Kleine Huisdieren gekozen. Als penningmeester hou ik me bezig met de financiën van onze vereniging. Natuurlijk draag ik daarnaast ook mijn steentje bij aan de organisatie van onze evenementen. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen op onze lezingen, uitstapjes en workshops!