Bestuur 2023-2024 

 

 

 

 

VOORZITTER EN VICE-VOORZITTER

Voorzitter: Kaylee Zwartewaalsloot

Hoi allemaal! Ik ben Kaylee Zwartewaalsloot en momenteel zit ik voor het grootste gedeelte in mijn eerste master. Dit is mijn derde jaar binnen VSGk en aankomend jaar mag ik met veel plezier de functie voorzitter op mij nemen. Ik heb momenteel helaas geen huisdieren .. maar over tien jaar zie ik mezelf op het strand lopen met mijn droomhond: een golden retriever! Ik kijk er heel erg naar uit om er een mooi jaar van te maken met dit leuke bestuur. Mocht je vragen hebben, schroom dan zeker niet om me een berichtje te sturen. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten :)

 

Vice-voorzitter: Anke Engels

Hoi iedereen! Ik ben Anke en net als voorgaande jaren maak ik weer deel uit van het VSGk bestuur. Ik zit nu in mijn 2de master en dit jaar ben ik de vice-voorzitter van VSGk. In Nederland heb ik een hele lieve labrador Beer waar ik graag mee wandel in mijn vrije tijd. Na een mooie zomer zijn we weer helemaal opgeladen om tal van activiteiten voor jullie te organiseren. Hopelijk tot snel bij een van onze lezingen of workshops, het belooft weer een mooi jaar te worden! 

 


 

 

 

 

 

PENNINGMEESTER EN WEBMASTER

Penningmeester: Yu Antonis

Hey iedereen! Ik ben Yu Antonis en zit in de derde bachelor. Dit wordt mijn tweede jaar als penningmeester bij de VSGk. Ik heb een Golden Retriever die elke week mee naar kot gaat en samen maken we graag lange wandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat dit weer een topjaar gaat worden en ik heb er super veel zin in! Ik kijk er naar uit om jullie bij een van onze activiteiten te zien! 

 

Webmaster: Celine Warries

Hoi! Mijn naam is Celine Warries en momenteel zit ik in mijn tweede master. Dit jaar zal ik met veel plezier de functie van webmaster vervullen. Mijn taak is voornamelijk de website up-to-date houden en alle leuke foto's plaatsen van de activiteiten. Ik heb hiervoor al een andere studie afgerond maar heb toch mijn roeping gevonden bij Diergeneeskunde. Verder heb ik geen huisdieren maar wel een klein aapje thuis ;) mijn plusdochtertje. Na de studie zou ik graag wel een hond of kat willen. Naast mijn interesse in kleine huisdieren, vind ik de bijzondere dieren ook leuk! 


 

 

 

 

 

WORKSHOP COMMISSIE

Voorzitter workshop commissie: Flore Geenen

Hey, hey, Ik ben Flore en zit in mijn 2e master. Dit jaar is mijn 2e bestuursjaar en neem ik de rol als voorzitter van de workshopcommissie op mij. Samen met het team hebben we leuke workshops en lezingen in petto dus hou zeker de socials in de gaten!!! 

Huisdier: 3 speelse Flatcoated retrievers (Lembas, Khayan en Matsu) en een fluffy hollands hangoor konijn, Nopes genaamd. 

Lievelingsras: Flatcoated retrievers, een speelser ras kan je niet vinden! 

 

Workshop commissie: Céline Houben

Hiii, mijn naam is Céline (2e master) en dit wordt mijn tweede bestuursjaar als lid van de workshop commissie. Mochten er nog suggesties zijn voor lezingen/workshops, stuur me gerust een berichtje :) Hopelijk zie ik jullie tijdens onze activiteiten!

Huisdier: Nala, een lieve luie golden retriever die altijd wel met een knuffel rondloopt ;)

Lievelingsras: newfoundlander / berner sennen (zo fluffy mogelijk)

 

Workshop commissie: Dorien van Pelt

Hi! Ik ben Dorien en zit momenteel in mijn 2de master. Voor mijn eerste jaar binnen het bestuur ben ik lid van de workshop commissie. Al 11 jaar vorm ik een onafscheidelijk duo met mijn kat, Noucky, desondanks denk ik dat het niemand van mijn vrienden of familie zou verbazen mocht daar in de nabije toekomst nog een Duitse of Zwitserse herder bij komen :)). Ik kijk er enorm naar uit om samen met dit team onvergetelijke activiteiten te organiseren. Hopelijk tot snel!

 

Workshop commissie: Chloë Lingier

Hi guys! Ik ben Chloë en zit nu in mijn 2de master. Ik heb heel lang getwijfeld om als afstudeerrichting kleine huisdieren of herkauwers te kiezen, maar het is uiteindelijk toch kleine huisdieren geworden. Ikzelf heb een enorm bitchy kat, Dotje, die ik desondanks doodgraag zie. Of het wederzijds is, dat vraag ik me de dag van vandaag nog steeds af 😉. Dit is mijn eerste jaar in de VSGk en komend jaar ben ik lid van de workshop commissie. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met de andere bestuursleden een spetterend jaar van te maken! Hopelijk tot binnenkort 😊


 

 

 

 

 

PR-INTERNS

Simone Holleman

Hallo! Ik ben Simone, ik ben een 2e master en samen met Iris mag ik dit jaar jullie PR-intern zijn voor dit jaar. Dit betekent dat goed onze social media in de gaten moet houden aangezien dat onze taak is dus volg ons maar alvast om op de hoogte te zijn van alle lezingen, workshops en andere leuke dingen!!

 

Iris Meesters

Hey allemaal! Ik ben Iris en ik zit in mijn 2e master. Dit is mijn eerste jaar bij VSGk en ik kijk er alvast naar uit om met ons bestuur leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Ik ben samen met Simone PR-intern, wat inhoudt dat wij jullie op de hoogte gaan houden van deze activiteiten via onze sociale media. Zorg er dus zeker voor dat je deze volgt! Hopelijk tot snel! 

Huisdier: thuis heb ik een Newfoundlander en 2 katten, allemaal even lui ;)


 

 

 

 

 

PR-EXTERNS

Quinty Davina

Hi ! Mijn naam is Quinty Davina, student 1e master en ik zal dit jaar de taak van PR-Extern op mij nemen, samen met Lien. Dit is mijn eerste jaar bij het VSGk en heb er mega veel zin in om dit jaar aan de slag te gaan en te zorgen voor de sponsoring. Dit alles zodat we de leukste workshops en lezingen kunnen organiseren, waar we jou hopelijk bij gaan zien ;) 

Huisdier: Pip, een 11 jarige kooiker die tevens hulphond is voor mijn moeder.

Favoriete ras: Kooikerhondje of een van de windhondengroep.

 

Lien Gemels

Hallo allemaal! Ik ben Lien Gemels, en ik zit in mijn 2e master.  Dit is mijn eerste jaar bij de VSGk en ik ben dit jaar PR-extern! Ik zorg samen met Quinty voor alle contacten en sponsoring met bedrijven buiten de faculteit. Heb jij of ken jij een bedrijf dat ons hierin kan ondersteunen, dan mag je ons altijd een berichtje sturen! Daarbuiten ben ik ook dansjuf en hoofdleidster op de Chiro. Thuis heb ik 3 vogels, een school vissen en een senior Engelse Cocker! Ik kijk alvast uit naar een boeiend jaar vol met plezante lezingen en workshops!