Bestuur 2022-2023 

 

 

 

 

VOORZITTER, VICE-VOORZITTER EN PENNINGMEESTER

 

Voorzitter: Anke Engels

Hoi iedereen! Ik ben Anke en zit dit jaar in mijn 1ste master. Komend jaar ben ik de voorzitter van VSGk en sta te springen met de rest van het bestuur om leuke activiteiten voor jullie te organiseren! In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Beer of ben ik op stal te vinden. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten! 

 

Vice-voorzitter: Kaylee Zwartewaalsloot 

Hoi allemaal! Ik ben Kaylee Zwartewaalsloot en momenteel zit ik in de derde bachelor. Dit jaar mag ik met veel plezier de functie vice-voorzitter op mij nemen en ik kijk er naar uit om er een mooi jaar van te maken met dit top bestuur! Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten :)

 

Penningmeester: Yu Antonis

Hallo! Ik ben Yu en zit nu in mijn 2e bachelor. Ik ben penningmeester van de VSGk. Ik zit op kot met mijn hond Jules. Samen spelen en wandelen we graag! Ik kijk enorm uit naar het komende jaar!

 


 

 

 

 

 

 

WORKSHOP COMMISSIE

Fay Lina 

Hey! Ik ben Fay, 2e master student. Dit wordt mijn 2e jaar in de workshop commissie van VSGk. Zelf heb ik een vrolijke Labradoodle genaamd Beer. Dit jaar zal ik mij weer bezighouden met het organiseren van leuke en interessante workshops en lezingen, en het plannen van de puppystage. Ik heb veel zin in aankomend jaar en zie jullie graag op de activiteiten!

 

Flore Geenen

Hallo, ik ben Flore (1e master) en ben lid van de workshop commissie. Zelf heb ik 2 flatcoated retrievers ( zwart en bruin). Met de jongste ga ik naar de hondenschool waar ik zelf ook les geef in dog dance. Voor de rest rijd ik paard en teken in graag.

 

Céline Houben 

Hi, ik ben Céline (1e master) en ben lid van de workshop commissie. Ik heb een golden retriever genaamd Nala. Als ik niet aan het studeren ben (DGK...), vind ik het leuk om te koken, schilderen en met vriendinnen iets te gaan drinken/eten. Ik verheug me op alle interessante workshops en lezingen die we gaan organiseren!


 

 

 

 

 

 

PR-INTERNS

Celine Warries 

Hoi allemaal! Mijn naam is Celine en momenteel zit ik in mijn eerste master. Dit jaar zal ik met veel plezier de functie van PR-intern vervullen en dit ga ik samen met Roos doen. Met veel enthousiasme zullen wij jullie op de hoogte houden over de fantastische workshops en lezingen die dit jaar georganiseerd zijn. Houd onze sociale platforms goed in de gaten om ze niet te missen! Ik kijk uit naar het nieuwe jaar en ik hoop jullie ook!

 

Roos Cremers 

Hi! Ik ben Roos, ik zit in de 3e bachelor en voor het tweede jaar op rij vervul ik de functie PR-Intern binnen VSGk. Dit jaar doe ik dat samen met Celine. In Nederland bij mijn ouders heb ik een hond genaamd Jip, dat is een eigenwijze beagle van 2 jaar. Ik heb zin in dit jaar en ik hoop jullie ook!

 


 

 

 

 

PR- EXTERNS

Michèle Van Den Broeck 

Hello, mijn naam is Michèle, 22 jaar en op dit moment 1ste/2de Master. Dit jaar is mijn 1e jaar binnen het bestuur van VSGk en ik heb mega veel zin om aan te slag te gaan met deze leuke groep en om met Noëlle VSGk te voorzien van de nodige sponsoren! Naast mijn studie ben ik ook veel bezig met mijn 2 honden Luna en Knoet en mijn luipaardgekko Jonah. Ook houd ik van sporten en een drankje doen met vriendinnen! Tot snel :)

 

Noëlle ten Brinke 

Hoi allemaal! Ik ben Noëlle (3e master) en voor mijn derde VSGk-jaar zal ik de functie PR-extern gaan vervullen samen met Michèle. Ondanks dat ik gekozen heb voor optie rund, vind ik het ontzettend leuk om ook nog meer te leren over kleine huisdieren via VSGk! Zelf heb ik een hond (Moos), een Labrador x Friese Stabij kruising. Ik kijk uit naar weer een leuk jaar!