Bestuur 2021-2022VOORZITTER, VICE-VOORZITTER EN PENNINGMEESTER

Abel Verbrugghe

Coucou, Ik ben Abel, ik zit momenteel in mijn 3e master optie kleine huisdieren. Ik heb mijn bachelor gedaan aan de universiteit van Antwerpen. Al van toen ik in Antwerpen zat nam ik deel aan VSGk-activiteiten! Sinds vorig jaar ben ik lid van VSGk en heb ik de functie PR-extern uitgeoefend. Dit jaar iets helemaal anders, namelijk voorzitter van dit fantastisch bestuur! Het triggert me al meerdere jaren om de praktijk dichter bij de studenten te brengen en dat gaan we dan ook proberen dit jaar!! Fun fact: Als ik een hond moest kiezen die mijn persoonlijkheid weerspiegelt.. dan ben ik een St. Bernard! Je kent ze wel zo van die grote loebassen die je komen redden met een kratje drank rondom hun nek en genieten in de bergen.. Verder heb ik nog een boodschap: “VSGk is Quality!” Tot op een van onze activiteiten!!

Noëlle ten Brinke

Hee allemaal! Ik ben Noëlle ten Brinke en momenteel zit ik in mijn 1e/2e masterjaar. Vorig jaar ben ik al actief geweest binnen VSGk als lid van de workshopcommissie en dit jaar mag ik de rol van vice-voorzitter vervullen! Samen met Abel zorg ik dat alles binnen VSGk op rolletjes verloopt en daarnaast begeleid ik als vice-voorzitter de workshopcommissie. Ik heb er heel veel zin in om samen met dit leuke en gezellige team weer super toffe activiteiten voor jullie neer te zetten. Hopelijk tot snel!

Senne Vercoelen

Lieve lezer, Ik ben Senne, ik zit momenteel in het 1e/2e jaar van de master en ik ben de penningmeester van de VSGk. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de begrotingen, de facturen en natuurlijk dat de vereniging financieel gezond blijft. Mocht je interesse hebben om de functie volgend schooljaar van mij over te nemen, dan mag je mij altijd contacteren, mocht je vragen hebben. Deel uitmaken van het bestuur is zeer leerzaam en bovenal erg gezellig! Echt een aanrader dus. Tot op de lezingen!


PR-EXTERNS

Lisa Bosdriesz

Hallo lieve medestudenten en andere geïnteresseerden! Mijn naam is Lisa Bosdriesz. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding, wat betekent dat ik aankomend jaar zal afstuderen binnen de optie gezelschapsdieren. De eerste drie jaar van de studie heb ik in Antwerpen gevolgd. Dit jaar vervul ik, samen met Anke, de rol van PR-extern binnen VSGk. Door het organiseren van lezingen en workshops vormen wij een (belangrijke) brug tussen de theorie en de praktijk. Ik heb zelf al veel geleerd tijdens deze activiteiten, dus ik hoop dat jullie dit aankomend jaar ook zullen doen!Wat ik wil meegeven aan de studenten? Geniet van je tijd aan de universiteit. Het vliegt voorbij! Ik hoop jullie snel te zien tijdens een van onze activiteiten! Volg ons ook zeker op Instagram, zodat je mee kunt doen aan Train Your Brain Thursday.

Anke Engels

Hoi allemaal, ik ben Anke Engels en ik ben derde bachelor student. Samen met Lisa zijn wij jullie PR-externs voor dit jaar. Wij onderhouden het contact met sponsoren, bedrijven en sprekers. Ook helpen we mee met het organiseren van lezingen en activiteiten etc. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om weer on campus activiteiten en lezingen te organiseren nu het weer mogelijk is met ons gezellige bestuur. We hebben een volle agenda op de planning en kunnen niet wachten om deze met jullie te delen!


 

 

 

 

PR-INTERNS

Kaylee Zwartewaalsloot

Hoi allemaal! Ik ben Kaylee Zwartewaalsloot en momenteel zit ik in mijn derde bachelor. Dit jaar zal ik met veel plezier de taak van PR-intern op mij nemen. Samen met Roos Cremers zal ik jullie dan op de hoogte houden van alle aankomende evenementen die georganiseerd zullen worden. We hebben al veel interessante activiteiten op de planning staan, dus hou zeker onze sociale media goed in de gaten! Ik kijk er in ieder geval naar uit om er met dit top bestuur een mooi jaar van te maken. Hopelijk tot snel op één van onze activiteiten!

Roos Cremers

Hallo allemaal! Ik ben Roos Cremers en ik ben een tweede bachelor student. Dit jaar vervul ik samen met Kaylee de functie van PR-intern. Ik kijk er erg naar uit om leuke lezingen en workshops voor medestudenten te organiseren en dit met jullie te delen via social media. Wat ik zo leuk vind aan de functie PR-intern is dat je creatief bezig bent met de posts die gemaakt worden. Verder vind ik het ook leuk om via de VSGk weer nieuwe mensen te leren kennen. Ons bestuursweekend bijvoorbeeld was echt ontzettend gezellig. Ik kijk uit naar aankomend jaar en hoop jullie te zien bij een van onze activiteiten!


 

 

 

WORKSHOPCOMMISSIE

Fay Lina

Hi allemaal, ik ben Fay Lina en begin nu aan mijn 1e Master. Samen met Hamraz en Ilke zit ik in de workshop-commissie. Ik zal mij gaan bezighouden met het organiseren en plannen van leerrijke, maar vooral leuke workshops. Daarnaast help ik ook bij het organiseren van de Puppystage. Er zullen veel leuke workshops en andere evenementen aankomen dit jaar, dus blijf zeker op de hoogte van onze activiteiten die terug te vinden zijn op onze social media. Ik heb mijn Bachelor gedaan in Antwerpen, dus dit is mijn eerste jaar bij VSGk. Wij zijn al direct een hele hechte groep geworden en kijken er heel erg naar uit om leuke activiteiten te organiseren aankomend jaar. Ik zie jullie graag op onze activiteiten!

Hamraz Mobasser

Hey allemaal! Mijn naam is Hamraz en dit jaar zorg ik samen met Fay en Ilke voor de toffe en leerrijke workshops en activiteiten binnen VSGk! Ik ben geboren en getogen in Iran en in 2020 naar België gekomen om mijn droom om dierenarts te worden waar te maken! Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor. We zijn allemaal heel enthousiast om, na meer dan één jaar van thuis zitten, jullie bij onze workshops en lezingen te kunnen zien. So stay with us for memorable events!

Ilke van Dooren

Hey iedereen, ik ben Ilke Van Dooren. Ik zit momenteel in mijn 3e master. Ik kom uit Antwerpen en heb ook hier mijn bachelor gedaan. Sinds vorig jaar ben ik lid van VSGk en de workshopcommissie, omwille van corona hebben we toen helaas niet veel workshops kunnen doen, wel is het nieuwe puppyproject ontstaan. Omdat ik de functie zo leuk vond, ben ik ook dit jaar weer lid van de workshopcommissie. Samen met Fay en Hamraz, en onder begeleiding van onze Vice-voorzitter Noëlle zullen wij dit jaar weer leuke activiteiten voor jullie organiseren. Bekijk zeker regelmatig onze facebook pagina voor updates rond workshops, uitstapjes, etc.