Academiejaar 2021-2022

Endoscopie workshop

Op woensdag 9 maart organiseerden wij een endoscopie workshop in samenwerking met Stöpler Veterinaire Endoscopie. De middag startte met het praktische gedeelte voor de eerste groep studenten. In kleine groepen konden zij verschillende opdrachten uitvoeren om de techniek te oefenen. De opdrachten bestonden onder andere uit het opstapelen van suikerklontjes, snoepjes uit de wikkel halen, elastiekjes om ringen leggen en figuren uit een handschoen knippen.

Lees meer »

Uitstap Orion (met Nesto)

Op woensdag 24 november heeft een enthousiaste groep studenten samen met VSGk een leuke ervaring opgedaan bij Dierenkliniek Orion. In samenwerking met Nesto werd er een educatieve en gezellige avond georganiseerd. We zijn met een hele groep naar Herentals afgereisd om daar een kijkje te krijgen achter de schermen van deze tweedelijns doorverwijskliniek.

Lees meer »

Quiz SAVAB

Een zeer leuke start van academiejaar 21/22! Dat is hoe wij als VSGk de pubquiz avond in samenwerking met SAVAB hebben gevonden. Een gevulde Peerdestal, goed bedachte vragen, enthousiaste presentatoren en een volle prijstafel mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Lees meer »