Lezing werken in Zweden (Lena Tuerlinckx)

Gepubliceerd op 9 april 2022 om 11:44

Zweden, een land wat veel verschillen kent ten opzichte van België maar juist deze verschillen zorgen ook voor mogelijkheden en kansen voor (net afgestudeerde) dierenartsen.

Afgelopen donderdag kwam Lena Tuerlinckx over vanuit Zweden om te vertellen over haar ervaringen met werken in het buitenland.

 

Na een introductie over haarzelf en hoe zij in Zweden terecht gekomen is kregen de studenten een goed inzicht over Zweden als land en hoe het daar op veterinair gebied georganiseerd is.

Ze vertelde over de uitdagingen waarvoor je kan komen te staan. Hoe pak je dit aan, wat kan je verwachten en bovenal was Lena een grote inspiratiebron. 'Proberen kan nooit kwaad, wat is het ergste dat er kan gebeuren?'.

 

Lena, onwijs bedankt voor deze inspirerende lezing!

 

Mocht je deze lezing gemist hebben? In de loop van deze week zal de Powerpointpresentatie van Lena op Ufora komen. Mocht iemand nog vragen hebben voor Lena, je kan haar altijd bereiken via lena.tuerlinckx@distriktsveterinarerna.se.

 

Bedankt aan iedereen die er was en zoals altijd willen wij ook onze sponsoren Zoetis en Hills bedanken voor de sponsoring. Dit zorgt dat het organiseren van activiteiten mogelijk is.

 

Tot de volgende!

VSGk