Bestuur 2019-2020


Lotte Meijer – Voorzitter

Ik ben Lotte Meijer en zit nu in mijn laatste jaar. Na 2 jaar verschillende functies in het bestuur op me genomen te hebben, ga ik mijn laatste jaar verder als voorzitster. De afgelopen jaren zijn we met VSGk sterk gegroeid, dat is super leuk om te zien, maar nóg leuker om er zelf onderdeel van te kunnen zijn! Ook dit jaar hebben we weer een leuk bestuur, waar we veel leuke activiteiten mee gaan organiseren. Het is zeker één van mijn doelen om komend jaar nog meer praktische activiteiten op te zetten. Ook qua lezingen staan er super leuke ideeën op de planning, meer informatie hierover volgt snel! Ik hoop jullie allemaal bij onze activiteiten te zien!

Paula Pérez – Vicevoorzitter

Ik ben Paula Pérez en ik begin nu aan mijn eerste master. Dit jaar zal ik de taak van vicevoorzitter op mij nemen. Ik ondersteun hiermee onze voorzitter en sta ik altijd klaar om in te springen als er ergens hulp nodig bij is. Verder zal ik me ook bezig houden met het organiseren en plannen van de evenementen, en vooral met het organiseren van de workshops. Er staan voor dit jaar al heel veel interessante activiteiten op het programma, dus houd zeker onze facebook pagina en website in de gaten. Ik heb erg veel zin om samen met dit top bestuur er een super jaar van te maken! Ik hoop jullie allemaal terug te zien bij onze activiteiten!

Claudia Kenter – PR-intern

Mijn naam is Claudia Kenter en ik ga beginnen met de 1e master. Aankomend academiejaar ben ik net zoals vorig jaar PR-intern bij VSGk. Samen met Eline Adams zal ik jullie op de hoogte houden van alle lezingen en activiteiten die onze vereniging organiseert. We hebben al een aantal ontzettend interessante onderwerpen op de planning staan, dus houd onze social media zeker in de gaten!


Eline Adams – PR-intern

Ik ben Eline Adams en laatstejaars student. Van jongs af aan heb ik altijd een enorme interesse gehad in alles wat met dieren en de natuur verbonden is. Ondanks dat ik een hart heb voor alle diersoorten, liggen kleine huisdieren me net iets meer. Voor mijn laatste jaar wou ik graag nog iets extra doen i.v.m. de studie. Voor de VSGk wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen als PR intern samen met Claudia! In Antwerpen heb ik tevens een studentenvereniging kunnen vergezellen. Nu is Gent aan de beurt. Samen met dit ongelofelijk toffe team hoop ik als VSGk-lid veel toffe lezingen en workshops voor jullie te kunnen organiseren. Hopelijk kijken jullie er ook naar uit!

Camiel Musters – PR-extern

Ik ben Camiel Musters en ik zal ook dit jaar de functie van PR-extern op mij nemen. Aangezien ik nu in de 3e master ben aanbeland en andere extracurriculaire taken op mij neem, zal ik komend jaar worden bijgestaan door Robert om samen het mannelijk deel van VSGk te vormen. Samen gaan wij er dit jaar alles aan doen om zoveel mogelijke interessante sprekers en workshops te regelen evenals het onderhouden van de relaties met onze sponsoren. Vanaf maart zal ik 10 weken stage lopen in de Verenigde Staten om mij te verdiepen in hoofdzakelijk oncologie en neurologie, een hele spannende ervaring! Gelukkig heb ik met mijn mede PR-extern een ideale vervanger voor deze periode en heb er dan ook alle vertrouwen in dat dit vlekkeloos zal verlopen! Er staan al tal van leuke onderwerpen op het programma en hoop jullie daar in groten getale te mogen verwelkomen voor een interessante lezing of een gezellig praatje achteraf!

Robert van Nieuwaal – PR-extern

Ik ben Robert van Nieuwaal, student 2e Master en vervul aankomend studiejaar, samen met Camiel, de functie PR-extern. Binnen ons vakgebied, de kleine huisdieren, zullen wij dit jaar zoveel mogelijk interessante en enthousiaste sprekers proberen te contacteren. Vooral de sprekers die een stapje extra zetten en zich ook naast hun baan volop inzetten voor dieren, hopen wij te kunnen overtuigen om voor alle studenten te komen spreken!


Kim Duijnisveld – Penningmeester

Ik ben Kim Duijnisveld en dit jaar zorg ik als penningmeester voor de financiën van VSGk. Daarnaast help ik ook bij alle interessante lezingen en andere evenementen die wij dit jaar gepland hebben. Momenteel zit ik in de 1e master, in de 2e master ga ik met 100% voor de kleine huisdieren kiezen. Mijn doel is, om samen met het toffe bestuur van dit jaar, leuke en relevante extra’s te bieden naast de reguliere lessen en klinieken. Ik zie er naar uit om er weer een mooi jaar van te maken, wie weet tot ziens bij een van onze activiteiten!