Lezing: oncologie (1 december 2022)

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 17:46

Op donderdag 1 december kwam Tom Hendrickx bij ons op de faculteit om een lezing te geven over zijn ervaringen omtrent het werken in de richting oncologie. Voordat de lezing begon kon iedereen eerst genieten van een welkomstdrankje. Tijdens de lezing kwamen er verschillende aspecten aanbod zoals de carrièremogelijkheden in oncologie (en de wegen daar naartoe) en ook praktische aanpak van de meest voorkomende tumoren (lymfoma, mastceltumoren, hemangiosarcoma) en het moment van euthanasie.

Ook werd er met z'n allen een eed afgelegd met de woorden: "I do solemny swear that I will remember the name of my pathologist. "

Als laatst werd er medegedeeld dat Tom 5 studenten zou selecteren voor een congres in Nederland. Het emailadres is: Tom@sanimalia.be

Het was weer een fantastische opkomst en kijken met een goed gevoel terug naar deze avond met dank aan Tom Hendrickx!

Graag willen wij onze sponsoren Zoetis en Hill’s Pet Nutrition bedanken voor de sponsoring die het organiseren van activiteiten zoals deze mogelijk maakt. Ook de sponsor Everaerts bloemen willen we bedanken, dankzij u kon de spreker nagenieten van de geslaagde avond.