Uitstap naar Dierenkliniek Orion (7 november 2023)

Gepubliceerd op 13 november 2023 om 21:30

Op dinsdag 7 november gingen we met een groep studenten op uitstap naar dierenkliniek Orion om een kijkje te nemen achter de schermen van deze tweedelijns doorverwijs kliniek.

We begonnen de avond met een presentatie en een rondleiding in de kliniek, waarbij er kort verteld werd over de verschillende ruimtes en de werkzaamheden die daar verricht worden. Nadien werden we opgedeeld in 5 groepjes en waren er 5 opdrachten gemaakt waarbij er punten gegeven werden. Er werden bloedstalen gemaakt, een echo genomen, gewrichtspuncties gezet, een MRI-quiz gedaan en de studenten konden oefenen met laparoscopie simulatoren. Daarna was de prijsuitreiking. We hebben de avond afgesloten met een heerlijke pasta en een drankje om vervolgens met een volle maag terug te keren naar Merelbeke.

Graag willen wij onze sponsoren Zoetis en Hill’s Pet Nutrition bedanken voor de sponsoring die het organiseren van activiteiten zoals deze mogelijk maakt. Ook de sponsor Everaerts bloemen willen we bedanken, dankzij u konden ze nagenieten van de geslaagde dag. En in het bijzonder willen wij natuurlijk Orion en Nesto zelf bedanken voor het organiseren van deze avond en alles wat er bij kwam kijken.

Iedereen die er bij was en bijgedragen heeft aan deze leuke avond, bedankt en hopelijk heeft iedereen een fantastische avond gehad.
Baal je dat je niet mee kon deze keer? Hou ons dan zeker in de gaten voor eventuele andere uitstapjes en activiteiten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.